Музиканти се събраха да видят новата песен на АV
      facebook 
Музика
Понеделник, 07 Юни 2010 22:42
На парти промоция, която се състоя в клуб "Тифани", AV представи втория си сингъл и видеоклип "Нямам време" feat. Young BB Young. Свежата лятна продукция гледаха едни от най-известните български музиканти и приятели на AV, сред които Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Galia, Сантра и Кристо, Весела Бонева и много други. Представянето на чаровната певица на гостите беше поверено на Гери Турийска, автор на текстовете на голяма част от поп хитовете през последните години. След края на видеото AV изпя две от любимите си песни - "Mercy" и "Soulmate", както и новата си композиция "Нямам време" feat. Young BB Young.
Сингълът "Нямам време" е по музика и аранжимент на Стефан Симеонов от Young BB Young, а по текста работи и самата AV. Идеята за съвместен проект с момчетата от Young BB Young се ражда почти на шега. Заедно записват песента като подарък за тяхна близка приятелка. "Всичките ни общи приятели започнаха да си я пускат по купони и ни подтикнаха да я издадем. Променихме я съвсем малко и ето го резултата", споделя AV.
Режисьорът Доби Николов и операторът Ивайло Конов избират красивата местност Калабрия в Италия, за да заснемат клипа към "Нямам време". Страхотните средиземноморски плажове и романтичните тесни улички се превръщат в идеалния декор. Снимките продължават три дни.
Съвсем скоро видеото към песента ще започне да се излъчва в българския радио и тв ефир. 


Монте Мюзик
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас