Деян Дженков дебютира с "Deja Vu"
      facebook 
Музика
Понеделник, 24 Май 2010 00:12
Монте Мюзик представи новото попълнение в своя каталог - Deyan и неговия дебютен проект "Deja Vu". Идеята за сюжета на видеоклипа е на Deyan, а реализацията на режисьора Васил Стефанов. Действието се развива в двореца Враня, партньор на Deyan във видеото е сървайвърката Силвия Радулова. Двамата са странна "влюбена" двойка, всеки от тях притежава свръхспособности, които използва, за да вземе надмощие над другия. По време на снимките им се налага лично да изпълнят много каскади, за които им помага екип каскадьори от Stunt Factory.
"Deja Vu" е изцяло авторско парче, направено по музика, текст и аранжимент на Графа. Сингълът е с денс и R&B звучене.
Деян Дженков е роден на 28.03.1989 година в град София. Започва да пее, когато е на 12 години. Участва в множество конкурси и фестивали. През 2004 година печели първото място в "Хит - 1", а през 2006-та година участва във фестивала "Бургас и морето" в категорията млад изпълнител. Деян Дженков е лауреат на  конкурсите "Изгряват звезди" (Петрич), "Милион чудеса" (Банкя), "Сребърна Янтра" (Велико Търново), "Сезони" (Бургас).

Deja Vu - Deyan

През 2009 година достига до полуфинала на Евровизия с песента "Имам твоето име". На Евровизия Деян се запознава с Графа. Споделя му, че би искал да се развива като самостоятелен певец, че любимите му стилове са R&B и хип-хоп и че мечтата му е Графа да напише песен за него. Не след дълго Деян се присъединява към каталога на музикална компания Монте Мюзик и Графа композира дебютния му сингъл "Deja Vu".
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас