Условия за ползване
1. Общи условия
1.1. Не се допуска използването на потребителски имена, съдържащи нецензурни думи или обиди.
1.2. Svetlosenki.com не носи отговорност в случаи на нарушени авторски права на текстовите и снимкови материали, публикувани в сайта. От наша страна ще бъде оказано пълно съдействие в случай на злоупотреба.
1.3. Svetlosenki.com не носи отговорност в случай на загуба на информация и нанесени щети в следствие на неговото ползване.
1.4. Екипът си запазва правото да изтрива потребители, които нарушават условията за ползване.
1.5. Всички страници на сайта (всички хипер връзки от намиращи се на http://www.svetlosenki.com/), извън раздел "Лично творчество" са под защитата на Закона за авторското право, като са собственост само и единствено на svetlosenki.com
1.6. Забранено е копирането, публикуването и разпространяването на материали, които са собственост на svetlosenki.com.
1.7. За ползване на статии под каквато и да било форма е необходимо изрично съгласие от наша страна.
1.8. Всеки регистриран потребител автоматично бива включен в седмичния бюлетин на www.svetlosenki.com. При желание да се отпишете ползвайте меню Настройки от Вашия профил.

2. Общи условия за публикуване на произведения
2.1. Авторските права остават собственост на публикуващите автори. Администраторите, потребителите и гостите на сайта нямат право да копират каквато и да било част от текстовете на творбите, ако не са получили съгласието на техните авторите.
2.2. Администраторите могат да спрат от публикация дадената творба, ако бъде открит случай на нарушени авторски права.

3. Публикуване на текстове

3.1. Произведенията трябва да са авторски, да са написани на кирилица.
3.2. Svetlosenki.com няма да публикува или ще спира от публикация без предупреждение творби с нецензурно съдържание, вулгаризми, както и произведения, които съдържат клевети и обидни изрази към трети лица.
3.3. Не се публикуват нелитературни произведения, както и текстове с рекламна цел. Не се допуска спам под никаква форма. Потребителите, публикуващи спам ще бъдат изтривани без предупреждение.
3.4. Не се публикуват преводи, ако не е посочен текст в оригинал.
3.5. В рамките на един ден, се публикуват до седем произведения от един автор. Ако са пуснати за публикация повече от седем, оставащите ще бъдат публикувани на следващия ден и т.н.

4. Публикуване на изображения

4.1. Всички изображения трябва да бъдат Ваши, или на други автори, но само ако имате тяхното разрешение да публикувате творбата и името им в сайта.
4.2. Заглавието и описанието към тях, трябва да бъдат написани на кирилица.
4.3. Произведения надраскани с химикал на лист от тетрадка няма да бъдат публикувани от уважение към труда на другите потребители. Запазваме си правото да направим изкючение в определени случаи по наша преценка.
4.4. Svetlosenki.com няма да публикува или ще спира от публикация без предупреждение творби, изобразяващи вулгарни или съдържащи откровено насилие сюжети, както и произведения, които съдържат клевети и обиди към трети лица.
4.5. Всякакво копиране и използване на изображения от сайта, без изричното разрешение от техните автори, е забранено.
4.6. Не се публикуват произведения с рекламна цел. Не се допуска спам под никаква форма. Потребителите, публикуващи спам ще бъдат изтривани без предупреждение.
4.7. В рамките на един ден, се публикуват до седем произведения от един автор. Ако са пуснати за публикация повече от седем, оставащите ще бъдат публикувани на следващия ден и т.н.

5. Публикуване на коментари

5.1. Коментари към произведенията трябва да бъдат написани на кирилица.
5.2. Екипът не толерира обидни коментари към авторите в сайта. При наличието на такива се обърнете за помощ към администраторите.
5.3. Не се допуска спам под никаква форма. Потребителите, публикуващи спам ще бъдат изтривани без предупреждение.

6. Използване на изображения от раздел Картинна галерия
Всички изображения в раздел Картинна галерия са илюстративен материал. Авторските права на изображенията, които не са в публичния домейн, са собственост на техните автори или актуалните носители на авторските права. Използвани източници: Google Images, Google Cache


Svetlosenki.com - 2009
 
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас