D2 свирят на сцената на двата най-големи летни фестивала в Чехия
      facebook 
Музика
Четвъртък, 24 Юни 2010 20:07
И това лято D2 ще свирят на горещи европейски сцени. Съвсем скоро групата ще отпътува за Чехия. Там музикантите ще се изявят на два грандиозни летни фестивала.
Турнето им започва на 1-ви юли с концерт в един от най-популярните рок клубове в Прага. Ден по късно (2 юли), D2 свирят на основната сцена на сериозния рок форум - Basinfest в Прага, представляващ фестивал на екстремната музика.
На 5-ти юли D2 са част от програмата на Rock For People. Фестивалът се провежда на 100 километра от Прага, първото му издание е през 1999-та година и със своите 8 сцени и десетки хиляди посетители е най-голямото събитие на открито в Чехия. Тази година големите хедлайнери са феноменалното британско трио Muse, а D2 ще се представят на една сцена със Suicidal Tendencies, Tricky, The Prodigy, The Subways, Morcheeba и други. По време на турнето си D2 ще представят някои чисто нови песни, които в момента записват за предстоящ албум. От няколко месеца бандата се е усамотила в бивша правителствена резиденция сред вдъхновяващата природа на Осоговската планина и активно композира и записва нова музика. И така новите песни ще бъдат "тествани" съвсем точно - на един фестивал за екстремна музика и на един типичен летен фестивал, посещаван от фенове на всякакъв стил музика.

Повече информация за фестивалите на http://www.basinfirefest.cz и http://www.rockforpeople.com 

Д2 - ТИ ИЗБИРАШ
Видеоклипът на песента е работа на Студио Бленд, режисьор e Тодор Мацанов. Парчето е по музика и аранжимент на D2, текст D2 и Гаро.

 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас