Покажи своята магия...
      facebook 
Конкурси
Сряда, 21 Юли 2010 19:29
С конкурс към новия филм на Брукхаймър, най-умелите български магьосници ще посетят Балканския фестивал по илюзионно изкуство 2010 в Солун
Всички фенове на филма, увлечени по приложната магия, може да участват в конкурса "Покажи своята магия, спечели и се научи от най-добрите" във vbox7.com/contests/chirakanamagiosnika. Участниците трябва да заснемат видео със своя магия до 29 юли, за да се борят за голямата награда - посещение за двама на Балканския фестивал на илюзионното изкуство 2010 в Солун. Най-харесваното от потребителите видео ще бъде обявено на страницата на vbox7.com на 02.08.2010 г. Следващите видеа с най-добър резултат ще донесат на създателите си три броя магическа флаш памет и десет магически пъзела.
В "Чиракът на магьосника" демонстрацията на мистериозни умения на героите впечатлява с преобразяването на коли и съживяването на дракони, орли и бикове.
Сред най-запомнящите се сцени е внушителното преследване с коли по Таймс скуеър. А с магическото докосване на Балтазар Блейк специално изработеното за сцените копие на ролс-ройс "Фантом" 1935 г. се преобразява в модерна спортна кола.

ЧИРАКЪТ НА МАГЬОСНИКА


Зрелищната история в "Чиракът на магьосника" се завърта около личността на Балтазар Блейк (Никълъс Кейдж), умел магьосник в днешен Манхатън, който се опитва да предпази света от древния си опонент, злия магьосник Максим Хорват (Алфред Молина) и да спаси изгубената си любов (Моника Белучи). В нестихващата борба Балтазар трябва да открие своя наследник. Дейв Стътлър (Джей Барушел), който е съвсем обикновен студент по физика, попада случайно в схватка между двамата магьосници и привлича вниманието на Балтазар. В иновативната и епична приключенска комедия двамата преминават през центъра на древен конфликт между доброто и злото, а чиракът ще има нужда от целия си кураж, за да оцелее, да спаси града и да спечели момичето на мечтите си.

КОНКУРС - ПРАВИЛА И НАГРАДИ
http://vbox7.com/contests/chirakanamagiosnika/terms/

Официалната премиера на "Чиракът на магьосника" в България е на 23 юли 2010. Филмът вече се излъчва предпремиерно в киносалоните в София, Пловдив и Варна, а от този петък и в Стара Загора.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас