Стихии и бойни изкуства в "Последният повелител на въздуха" 3D
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 26 Юли 2010 19:15
Създателят на емблематичните ленти "6-то чувство" и "Неуязвимият" М. Найт Шаямалан разказва фентъзи история за епичната битка между четирите стихии: Въздух, Вода, Земя, Огън. Ненадейно владетелите на Огъня започват брутална война срещу другите три нации. Изминава цяло столетие без да се появи надежда, че пътят на разрушението може да бъде променен. Чрез смелостта и куража си в битките, Аанг (Ноа Рингер) открива, че е единственият Аватар, който притежава силата да владее и четирите стихии. Аанг се съюзява с Катара (Никола Пелтц) - повелителка на водата - и нейния брат Сокка (Джаксън Ратбон), за да възстановят баланса в техния разкъсван от войни свят.
С впечатляващи визуални ефекти и силна актьорска игра на младите изгряващи таланти Ноа Рингер, Никола Пелтц, Джаксън Ратбон и Дев Пател ("Беднякът милионер"), филмът разкрива свят, разкъсван от война. Единствената надежда е предсказание за появата на Аватар, който ще донесе мир.
Един-единствен повелител, който ще владее четирите стихии, ще надделее в борбата с принц Зико (Дев Пател) и ще съхрани света. Съдбата отрежда тази огромна отговорност на Аанг, последният оцелял от изчезналата нация на Въздуха. Дали той ще успее на време да овладее скритите си сили?
"Последният повелител на въздуха" 3D е създаден по мотиви от изключително успешния телевизионен анимационен сериал "Никелодеон" на Майкъл Данте и Браян Кониетско.
Филмът пресъздава първата част от историята на Аанг и неговия път в борбата срещу злото.

ПОСЛЕДНИЯТ ПОВЕЛИТЕЛ НА ВЪЗДУХА

Aктьори: Дев Пател, Джаксън Ратбон, Никола Пелтц, Клиф Къртис
Ко-продуцент: Хосе Л. Родригез | продуцент: Сам Мерсер , Франк Маршал | сценарист, продуцент и режисьор: М. Найт Шямалан


Шаямалан разказва: "Беше изненадващ и поучителен завой в кариерата ми да направя нещо толкова мащабно, като едновременно с това поддържам съвършенството, към което винаги се стремя. Всеки снимачен ден имаше толкова предизвикателства за преодоляване, толкова неизвестни. Този филм е два пъти по-голям от всичко, което някога съм правил". В екип с изпълнителния продуцент Франк Маршал ("6-то чувство", "Следите") и двамата автори на сериала, Шаямалан създава епическо фентъзи, изпълнено с мистерия и впечатляващи битки, в истинските традиции на бойните изкуства.


"Последният повелител на въздуха" 3D излиза в 3D киносалoните на 27 август 2010, а предпремиерата на филма е на 20 август.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас