Сам Уортингтън е израелски агент под прикритие в "Неуредени сметки"
      facebook 
Стоп кадър
Петък, 13 Август 2010 16:58
Сам Уортингтън ("Аватар") и ("Сблъсъкът на титаните") ще изненада феновете с ролята си на израелски агент от Мосад. В "Неуредени сметки" Уортингтън, Джесика Частин ("Вероника Марс") и Мартoн Цокас ("Алиса в страната на чудесата") са елитни тайни агенти от Мосад. Техните възрастни персонажи са изиграни от холивудските знаменитости - Кийрън Хиндс ("Любов по време на война"), носителката на Оскар Хелън Мирън ("Кралицата") и Том Уилкинсън ("Писател в сянка").
Лентата разказва историята на тайна мисия в Източен Берлин, чиято цел е да бъде заловен и осъден нацистки лидер, известен като Хирургът от Биркенау. Тайните агенти трябва да заловят доктора, за да бъде екстрадиран в Израел, но плановете се объркват и той намира смъртта си по улиците на града. 30 години по-късно се появява човек, който твърди, че е този доктор. Вече възрастната Рейчъл Сингър (Хелън Мирън) трябва да се върне в Източна Европа и да разбере истината. Сломена от неочаквания обрат на нещата и спомените отпреди 30 години, Рейчъл тръгва на последната си мисия, чиято цел е да разчисти старите неуредени сметки.

THE DEBT


Филмът е създаден по мотиви от израелската продукция от 2007 г. "Ха-Хов". Режисьор е Джон Медън, номиниран за Оскар за "Влюбеният Шекспир", а сценаристи са Джейн Голдман и Матю Вогън, познати с последния си филм Kick-Ass.

Премиерата на "Неуредени сметки" в България е на 04 февруари 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас