Смях и приключения в новата 3D анимация "Алфа и Омега"
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 16 Август 2010 16:27
Свежа анимационна комедия на 3D ще зарадва българските фенове тази есен. "Алфа и Омега" с голямо чувство за хумор ни доказва, че законите в природата не винаги важат. Историята проследява живота в глутницата Кейт и Хъмфри - два вълка, които нямат нищо общо помежду си. Кейт е Алфа вълк - за нея дисциплината, дълга и отговорностите са всичко. Хъмфри е Омега вълк - приятелите,  забавленията и лекомислените постъпки са най-важното в живота му. Според неписаните законите на вълците, представителите на алфа и омега никога не се смесват, сприятеляват и събират по двойки.
Като дъщеря на водача на западната глутница, Кейт трябва да се омъжи за Гарт, Алфа син на лидера на източната глутница. Този брак не следва законите на любовта, а цели да скрепи отношенията между двете враждуващи иначе глутници. Бракът между двамата е осуетен, след като незабелязано от никого, Кейт и Хъмфри са прибрани от рейнджъри и преместени от техния дом в Джаспар парк, Канада в друг парк - в Айдахо, САЩ.
Със силното си чувство на отговорност, Кейт отчаяно иска да стигне навреме за сватбената церемония с Гарт и да предотврати войната между глутниците. Така единственият й избор, за да се върне вкъщи е да се съюзи с Хъмфри. Сблъсък на характери и гледни точки, огромно разстояние, няколко мечки и морски свинчета са само част от изпитанията по дългия път за дома, които те трябва да преодолеят. Скоро Кейт и Хъмфри откриват, че от преживяното заедно между тях се е зародило ново чувство - любовта.

Българската премиера на "Алфа и Омега" е 5 ноември 2010 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас