Брус Уилис и Морган Фрийман в екшън-комедията "БСП - Бесни Страшни Пенсии"
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 04 Октомври 2010 13:32
Брус Уилис, Морган Фрийман, Хелън Мирън и Джон Малкович са звездите в експлозивната екшън-комедия "Red", побългарена с колоритното заглавие "БСП - Бесни Страшни Пенсии".
Франк Моузес (Брус Уилис) е бивш агент на ЦРУ, който се опитва да води нормален живот след оттеглянето си от активна служба. Спокойното му ежедневие е прекъснато от отряд наемни убийци, които се опитват да го премахнат. Тайните, които той и останалите му бивши колеги Джо (Фрийман), Марвин (Малкович) и Виктория (Мирън) пазят, ги правят топ мишени за новото ръководство на Управлението.
Обвинени за убийство, което не са извършили, сега те трябва да оставят разногласията в миналото и използвайки целия си натрупан опит и хитрини да бъдат винаги крачка пред преследвачите, ако искат да оцелеят. В компанията на чаровната Сара (Мери-Луиз Паркър), към която Франк е дълбоко привързан, екипът от бойни "пенсионери" се отправя на мисия да проникне в сградата на ЦРУ, където ще открие една от най-големите конспирации в историята на САЩ.


Продуциран от Лоренцо ди Бонавентура ("Агент Солт", "Трансформърс") и режисиран от Робърт Швентке ("Летателен план", "Жената на пътешественика във времето") "БСП - Бесни Страшни Пенсии" обещава много екшън, смях и незабравими моменти с любимите на няколко поколения актьори, които ще докажат, че възрастта не е от значение, когато положението стане напечено.

Филмът излиза по кината в България на 22.10.2010 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас