"Дефектен екземпляр" от Сара Кутнер
      facebook 
Събития - Литература
Петък, 05 Ноември 2010 17:15
Животът ти е каша. Не знаеш кой си и къде отиваш. Чувстваш се дефектен екземпляр. С хумор и ирония Сара Кутнер, една от най-известните водещи в Германия, рисува главоболията и терзанията на модерните момичета.
Сърфираща по повърхността на ежедневието, Каро е типичната млада жена в големия град - интелигентна, настъпателна, хиперактивна. За нея животът е пътуване в най-бързата лента на пътя, шведска маса с неограничена консумация... Или поне продукт с гаранция, попълнена при доставката.
Но скоростният й живот рязко натиска спирачки. Когато губи работата си, изхвърля някои лицемерни "приятели" и смело прекратява малодушната си връзка, Каро изведнъж губи почва под краката си и започва да се страхува от всичко.
"Депресията е скапано събитие" - заявява тя и решава да я пребори с всички възможни средства: редовни посещения при психиатър, плач на приятелско рамо, известна доза самокритика и една "междинна" връзка. Постепенно Каро открива пътя към предишния си живот. Или... все пак не е толкова лошо да си дефектен екземпляр?

Сара Кутнер
е родена през 1979 г. и е известна с предаванията си в музикалните канали "Viva" и "MTV - Германия". Освен водеща тя е авторка на две собствени рубрики в пресата.

"Дефектен екземпляр" излиза на българския книжен пазар под знака на ИК "Ера". Очаквайте книгата на 8.11.2010 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас