"Епоха на животните" 3D
      facebook 
Стоп кадър
Събота, 20 Ноември 2010 18:01
Първата немска 3D анимация ще се появи по родните екрани през януари 2011 г. Тя има всички шансове да спечели феновете на "Ледена епоха" и "Мадагаскар". Малчуганите, а и техните родители, не само ще се забавяват с весели сцени и диалози между симпатични животинки, но ще усетят и възпитателен подтекст - как да предпазим природата от човешката несъобразителност.
Ето я и историята: животните от африканската савана са в беда, защото водоизточниците са пресъхнали. Находчивата мангуста Били и добродушният лъв Сократ се отправят на пътешествие, за да открият вода. Те намират подкрепата на куп приятели, между които две мъдри костенурки, галски петел, жираф, полярна мечка, дори тасманийски дявол, който много напомня на "братовчеда си" (героят на "Уорнър Брадърс").
Човешкият егоизъм отново се оказва в основата на животинските неволи. Собственик на хотел е обсебил водните източници за свои нужди. По ирония на съдбата, в хотела му трябва да се проведе конференция за опазване на околната среда. Налага се животните да свикат свое собствено събрание, на което да поставят важни въпроси за общото благо на планетата.

Режисьори на "Епоха на животните" са Райнхард Клаус и Холгер Тап.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас