"Ще срещнеш висок тъмнокос непознат" на Уди Алън с предпремиера на 26 ноември
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 22 Ноември 2010 17:37
"Ще срещнеш висок тъмнокос непознат" ще зарадва феновете на Уди Алън на 26 ноември. Тогава е предпремиерата на филма в кината, но реално първата поява на продукцията на екран се състоя на 21.11. (по време на "Киномания").
"Ще срещнеш висок тъмнокос непознат" е продължение на неизчерпаемата енергия на Уди Алън да прави различни и занимателни сюжети, третиращи проблеми от живота през погледа на абсурното и смешното. Неговите образи проговарят с едни от най-атрактивните актьорски лица - Антъни Хопкинс, Джош Бролин, Наоми Уотс, Антонио Бандерас, Фрида Пинто и други.
"Завиждам на някои африкански племена, които не познават брака", казва Уди Алън по време на пресконференцията в КАН по повод световната премиера на филма. Сложната плетеница от връзки и взаимоотношения, забъркана с рутина, неудовлетвореност, страсти и амбиции, в крайна сметка води героите до сериозни неприятности и загуба на ума.
"Ще срещнеш висок тъмнокос непознат" проследява историята на две женени двойки. Алфи (Антъни Хопкинс) преживява кризата на застаряващия мъж и решава да си припомни удоволствията на младостта, което рефлектира върху жена му Хелена (Джема Джоунс), която пък опира до антидепресанти и човек, който гледа в бъдещето. Тяхната дъщеря Сали (Наоми Уотс), недоволна от брака си, се забърква с привлекателния си шеф Грег (Антонио Бандерас), докато безсперспективният писател и нейн съпруг Рой (Джош Бролин) търси музата си в лицето на сексапилната Диа (Фрейда Пинто).

Режисьор и сценарист: Уди Алън
Продуценти: Лети Арънсън, Стивън Тененбаум и Хауме Роурес
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас