Харисън Форд и Даниел Крейг си партнират в нов проект на Спилбърг
      facebook 
Стоп кадър
Вторник, 30 Ноември 2010 19:30
Смесица от фантастика и класически елементи на уестърн ни очакват в "Каубои и извънземни". Историята се развива през 1873 година в малко пустинно градче, разположено в щата Аризона. Странник без никакви спомени (Даниел Крейг), незнайно как, се озовава в малкия пустинен град Абсолюшън. Единствената следа и връзка с миналото си той намира в гривна, която блести на ръката му. Чуждоземецът открива, че хората от това малко градче не са добре настроени към непознатите и никой не върви свободно по улиците, освен ако не е упълномощен от шериф Доларайд (Харисън Форд).
Съществуващият страх до този момент е нищо в сравнение с това, което предстои да се случи - атака на извънземни. Нападайки с голяма скорост, те отвличат безпомощните хора един по един. Единствената надежда за спасение на градчето е странникът, който те толкова отричат.
След като боецът малко по малко започва да си спомня кой е и от къде е дошъл, той осъзнава че знае тайна, която може да спаси всички от извънземните нашественици. С помощта на неуловимата Ела (Оливия Уайлд), той се съюзява с бившите си врагове начело с шериф Доларайд с единствената цел да унищожат марсианците. Обединени срещу общия враг, те планират мисия, която да им осигури оцеляване.

КАУБОИ И ИЗВЪНЗЕМНИ

Актьорският състав на в "Каубои и извънземни" включва холивудските звезди Харисън Форд ("Индиана Джоунс", "Сутрешен блок"), Даниел Крейг ("Джеймс Бонд") , Оливия Уайлд ("TRON: Заветът") и Сам Рокуел ("Зеленият път", "Всичко ни е наред"). Водени от Стивън Спилбърг, към създателите на филма се открояват заслужили славата си имена в бранша като продуцентите Рон Хауърд и Браян Грейзър ("Красив ум") и сценаристите Алекс Кърцман и Роберто Орки ("Стар Трек"). Режисьор на продукцията е Джон Фавро ("Железният човек").

"Каубои и извънземни" ще посетят българските киносалони през август 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас