Графа представя пред феновете си новия албум "Невидим"
      facebook 
Музика
Вторник, 30 Ноември 2010 21:09
Владимир Ампов - Графа ще представи новия си албум "Невидим" с концерт на 10-ти декември (петък) в Sofia Live Club от 19:30 ч. На официалната лайв премиера на сцената с Графа ще са музикантите Георги Янев, Милен Кукошаров, Веселин Веселинов - Еко и Димитър Семов. Специални гост-изпълнители на концерта ще са Мария Илиева, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Любо, Орлин Павлов, Сантра, Спенс и Митко Павлов.
Новият албум на Графа съдържа 10 нови песни, част от които вече са добре познати на меломаните. Сред тях са "Враг", "Оставяш следи" и най-въртяната българска песен през последните седмици "Невидим". В албума участват много приятели на Графа - Любо и Орлин Павлов в песента "Заедно", Елица Тодорова и Стоян Янкулов в "Без светлина", Сантра и Спенс в "Тяло в тяло", DJ Doncho в "Take a Breath". Като гост в друго ново парче - "Май си известен", се включва и известният водещ Митко Павлов. Deep Zone и DJ Borche присъстват с клубните ремикси на "Невидим" и "Май си известен" като bonus tracks. В албума е включен и ремикса на "Оставяш следи". Композициите са дело на Графа. Част от текстовете за албума са в съавторство с Гергана Турийска, Любо и Кирил Ампов.

Албумът "Невидим" ще бъде пуснат в продажба непосредствено след премиерата му. Билетите за премиерния лайв на "Невидим" вече се продават  в мрежата на eventim.bg и Билетен център НДК на цена 20 лв и 25 лв в деня на концерта.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас