В Париж посрещнаха Брад Пит и Анджелина Джоли на гала премиерата на "Мегаум"
      facebook 
Стоп кадър
Сряда, 01 Декември 2010 17:23
На 29 ноември гала премиерата на анимационната комедия "Мегаум" 3D събра в Париж освен звездната двойка Брад и Джоли и Уилям Фарел с френските озвучаващи актьори Джералдин Накаш и Кад Мерад (Малкият Никола). Към тях се присъедини Том МакГрат, режисьор на продукцията. На събитието липсваше Бен Стилър, който е изпълнителен продуцент. Него зрителите ще могат да видят в края на декември, когато ще се появи в продължението на филма "Запознай се с нашите" - "Запознай се с малките".
Българската премиера на "Мегаум" 3D  е на 17 декември, но най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от 10 декември в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград и Гоце Делчев. В лентата ще чуем гласовете на популярния от сериала "Стъклен дом" български актьор Калин Врачански, озвучил героя на Брад Пит Метромен, Румен Угрински, дал гласа си на верния на Мегаум Лакей, Петър Калчев като самия злодей Мегаум, Иван Петков в ролята на Титан и единствената дама - Мина Костова, като красивата репортерка Роксан Ричи.
Тази зима щурата история за синия злодей Мегаум ще промени представата ни за супергероите. Пазителят на Метросити с огромно самочувствие и силен интерес към рок музиката Метромен е главно действащо лице в 3D анимацията на DreamWorks. Той винаги застава на пътя на брилянтния и изключително умен супер злодей Мегаум, който от 20 години иска да завладее града. Всичко се променя, когато един ден Мегаум случайно убива Метро Мен в поредния, но недоизпипан зъл план и внезапно остава без противник, с когото да се бори. Суперзлодей без супергерой! Тогава Мегаум осъзнава, че има само един начин да оправдае своето съществуване, а той е да си създаде нов враг, който се оказва по-силен и по-опасен от Метромен ... и хиляди пъти по-лош от него. Новият злодей с име Титан (с гласа на Иван Петков) създава свой собствен план за унищожението на света и Мегаум се изправя пред проблема дали може да се справи със собственото си диаболично създание. Ще вземе ли най-умният човек в света най-умното решение? Може ли злият гений да се промени и да стане положителният герой в своята собствена история?

Официалната премиера на "Мегаум" в България е на 17 декември 2010 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас