"Просто секс" с Аштън Къчър и Натали Портман
      facebook 
Стоп кадър
Сряда, 01 Декември 2010 22:57
"Просто секс" e романтична комедия, в която главните роли се изпълняват от Натали Портмън и Аштън Къчър.
Филмът с оригинално заглавие "No Strings Attached" разказва за двама приятели, които решават да имат чисто физическа връзка. Тя е млад лекар с напрегнато и много натоварено ежедневие, без възможност да намери лично време, което да посвети на по-сериозна връзка. Той е нейн стар приятел, който се съгласява да започнат любовна авантюра и просто да се отдадат на секс. В един момент обаче се влюбват и така се получава перфектната романтична комедия.
Продуцентът на лентата Айвън Райтмън, баща на режисьора Джейсън Райтман ("Високо в небето") и известен с култовия си "Ловци на духове", за първи път прави комедия, посветена на живота и проблемите на младото поколение. "Забелязах по моите собствени деца, че това поколение, младите хора като цяло, намират за по-лесно да имат сексуална пред романтична връзка. Ето така половете общуват в наши дни", казва Райтман.
Аштън Къчър описва филма по следния начин: "Правил съм много такива филми, но този е по-зрял. Дава по-задълбочен поглед върху това дали може да съществува сексуална връзка без чувства. За младото поколение момичета кариерата е приоритет и това променя същността на взаимоотношенията им с мъжете. Може би просто трябваше да наречем филма "Клуни". Именно такива са връзките на Джордж Клуни в последните 20 години. А той изглежда щастлив."
Къчър не само с удоволствие се шегува с Клуни, но и споделя задоволството си от съвместната работа с Райтман: "На практика аз бях моделиран от Айвън Райтман специално за филма. Всичко, което не съм научил в училище, го научих от него".

Официалната премиера на "Просто секс" в България е на 11 февруари 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас