Мечо Пух оживява отново на голям екран в едно напълно ново приключение
      facebook 
Стоп кадър
Четвъртък, 09 Декември 2010 23:50
Ръчно рисувана пълнометражна анимация с философски настроеното мече ще гледаме в кината в средата на 2011 г. Disney се завръщат в Голямата гора с Мечо Пух и неговите приятели за ново вълнуващо приключение. Вдъхновена от пет разказа от книгите на А. А. Милн за Мечо Пух, тази класическа анимация ще въвлече зрителите в една нова история, изпълнена с присъщото очарование, остроумие и хрумки на познатите епизоди. 
Мечо Пух ще поеме на вълнуващо пътешествие в търсене на Кристофър Робин. Традиционно в приключението се включват чаровните герои Тигър, Заек, Прасчо, Канга и Ру, както и Йори. Симпатичните обитатели на Голямата гора ще се опитат да спасят Кристофър Робин от въображаем враг и ще се впуснат в забавно издирване на нова подходяща опашка за Йори.
След първата екранизация на приключенията на Пух от преди повече от 35 години, Disney отново ни връща към традиционния кино формат, за да ни провокира и напомни, че тези скъпи и любими герои са всъщност плюшени играчки, оживели благодарение на въображението на едно дете. "Искахме да създадем филм за големия екран, който носи чара и остроумието на онези оригинални късометражни филми", споделя Питър Делвекио, продуцент на "Мечо Пух" и добавя, че с тази екранизация целят да разпалят именно това въображение в още по-големи мащаби.
В реализацията на пъстроцветното и красиво приключение създателите на филма въвличат големи имена, ветерани в студиото на Disney. Героите ще оживеят на екрана благодарение на аниматора, сценарист и режисьор в Disney Бърни Матинсън (основен аниматор в епизода "Мечо пух и Тигъра" от 1974 г.) в ролята на старши художник, под режисурата на младото дуо - Стивън Андерсън и Дон Хол. Стивън Андерсън ни е познат като част от екипа в анимациите "Семейство Робинсън", работил като водещ сценарист в "Братът на мечката" и "Новите дрехи на царя", както и в спечелилия награда през 2008 г. "Болт".
Другият ветеран в студиото на Disney - режисьорът Дон Хол - е участвал в продукции като "Принцесата и жабокът", "Семейство Робинсън", "Братът на мечката", "Бандата на кравите", "Новите дрехи на царя" и "Тарзан". Към тях в звездния екип се присъединяват и носителят на "Тони" Боби Лопес и неговата съпруга Кристен, които създават 7 различни нови песни за Пух и неговите приятели.

"Мечо Пух" ще се появи в кината  в средата на 2011 година.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас