"Карибски пирати: В непознати води"
      facebook 
Стоп кадър
Петък, 17 Декември 2010 22:33
С пищно пиратско фен събитие в Дисниленд, Калифорния, Disney и Jerry Bruckheimer Films показаха тийзър трейлъра на дългоочакваното продължение на приключенията на капитан Джак Спароу. Преоблечени като пирати, английски офицери и благородници, хиляди фенове на филма видяха първи в света трейлъра на филма в изцяло нов 3D формат. Краткото обръщение на Джак Спароу и присъствието на режисьора Роб Маршал допълнително нажежиха атмосферата по време на първата среща "В непознати води". Мистериозни русалки, страховити зомбита и необуздани прояви на буйния нрав на Анджелика (Пенелопе Круз) са сред първите показани от студиото кадри, но най-вълнуващи остават сцените с Джони Деп в характерния за героя му Капитан Спароу чудат стил, в който препуска върху карета в центъра на Лондон или прави отчаян скок от твърде висока скала.
В "Карибски пирати: В непознати води" към екипажа на ексцентричния капитан Джак Спароу се присъединява Анджелика, в ролята на която ще видим изкусителната Пенелопе Круз. Зареден с хумора, забавните моменти и приключенията, с които се отличават всички части до сега, догодина отново ни очаква динамичен разказ за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство. Когато пътищата на Капитан Джак и Анджелика (Пенелопе Круз), жена от миналото му, се пресичат, той не е сигурен - дали това е любовта или тя играе безжалостна игра и го използва, за да открие митичния "Извор на младостта". Когато тя го заставя да се качи на кораба "Отмъщението на кралица Ана", чийто капитан е страховитият пират Черната брада (Иън Макшейн), Джак попада в неочаквано приключение, в което не знае от кого да се страхува повече - от Черната брада или от красивата жена, изникнала от миналото му.

"Карибски пирати: В непознати води" събира отново познати лица от поредицата като Джефри Ръш, в ролята на отмъстителния Капитан Хектор Барбоса и Кевин Р. Макнали, в ролята на верния другар на Джак - Джошами Гибс. Към тях се присъединяват и Сам Клафлин като смел мисионер и Астрид Берже-Фрисби, като мистериозна русалка.

Под режисурата на Роб Маршал ("Чикаго") и с участието на Джони Деп, носител на Оскар за ролята на Джак Спароу, "Карибски пирати: В непознати води" ще превземе на абордаж световните киноекрани на 20 май 2011 г. и ще бъде пръв от поредицата, който излиза в 3D формат.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас