"За вредата от тютюнoпушенето" по А. П. Чехов - моноспектакъл на Милена Миланова
      facebook 
Театър
Четвъртък, 13 Януари 2011 22:46
Идеята за представлението "За вредата от тютюнопушенето" по Антон Чехов се ражда в България, където Милена Миланова учи актьорство за куклен театър и е привлечена от неговите творби. По-късно, черпейки от артистичните традици както на своята страна, така и на Франция, тя поставя спектакъла за първи път в Париж (2009), докато учи в Националната Театрална Академия CNSAD.
Унижаван, травматизиран и най вече тероризиран от жена си, Николай Никутин излиза пред публиката накаран от нея, за да проведе конференция против тютюнопушенето. В крайна сметка обаче той си служи с тютюна като предтекст, за да ни разкаже за проблемите в брачния си живот. Никутин предприема едночасова психотерапия, в която ще ни излъже и ще бъде искрен, ще обича и мрази, ще вземе важни решения за живота си, ще поизпита търпението ни, ще пее, танцува, ще ни запознае с единствените си приятели, ще опита напразно да ни говори против една от малкото си останали радости - тютюнопушенето, ще ни накара да го обикнем, да се замислим, да се смеем.

ЗА ВРЕДАТА ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО по А. П. Чехов


Моноспектакъл на Милена Миланова

Представление, подходящо за всякаква публика, която би възприела славянската душа в нейната жестока и забавна страна.

14.01, петък, 19:30 часа, театър "Ателие 313", София, кв. "Красна поляна", ул. "В. Д. Стоянов", до бл. 7. Цена на билета: 4 лева.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас