Премиера на "Просто секс" в Лос Анджелис
      facebook 
Стоп кадър
Вторник, 18 Януари 2011 16:48
На гала премиерата в Лос Анджелис Натали Портман (носителка на наградата "Златен глобус") беше в компанията на екранния си партньор Аштън Къчър и съпругата му Деми Мур.
Филмът "Просто секс" е романтична комедия, в която Ема (Натали Портман) и Адам (Аштън Къчър) са приятели от години, но само за секс. Ема се е самообявила за "алергична към връзките", а Адам точно се е зарекъл да им сложи край - най-вече защото баща му, някогашна телевизионна звезда (Кевин Клайн), сега живее с последното му гадже. Двамата решават да пропуснат емоционалната бъркотия, съпътстваща връзките, и да си останат "приятели с екстри". Наслада без неприятности, забавления без задръжки, палуване без последствия. Без обвързване, без лъжи, без ревност, без гушкане, без физиономии, без споделени закуски, без "липсваш ми", без прякори на части от тялото, без записване на песни ... с две думи - "просто секс".
Но това, което започва като чисто физическа потребност, постепенно се усложнява.
В крайна сметка и двамата се оказват оплетени в ситуация, от която са се опитвали да избягат. Двамата се опитват да си отговорят на един основен въпрос: могат ли двама приятели да правят секс, без да им се пречка любовта? И може ли приятелството им да оцелее?

Продуцент на лентата е Айвън Райтмън, баща на режисьора Джейсън Райтмън ("Високо в небето") и известен с култовия си "Ловци на духове". За първи път той прави комедия, посветена на живота и проблемите на младото поколение. Сценарист е Елизабет Мериуедър.

Официалната премиера на "Просто секс" в България е на 04 февруари 2011 г., а предпремиерно ще се завърти в киносалоните на 28 януари 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас