Стартира националното клубно турне на Графа "Невидим Tour" 2011
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Четвъртък, 10 Февруари 2011 00:01
През февруари ще стартира националното клубно турне на Графа "Невидим Tour" 2011. Певецът и през тази година няма да изневери на традицията си. Той ще посети осемнадесет избрани клубa в страната. Първият концерт от поредицата, представена от Монте Мюзик и БГ Радио, е на 10-ти февруари в клуб "Funky Kitchen", София. Турнето ще продължи на 11-ти в Хасково (клуб Cosmopolitan), 12-ти в Шумен (клуб Mamagaya), 14-ти - Варна (бар Галерия), 18-ти - Велико Търново (Galaxy Bowling), 19-ти - Плевен (Galaxy Bowling), 25-ти - Асеновград (клуб Delux), 26-ти - Троян (България, клуб Шоко). На концертите Графа ще представи най-големите си хитове с нови ремикси и различно звучене, както и песните от албума "Невидим".
Участие в турнето ще вземат Борислав Бояджиев, познат като DJ Borche и атрактивната танцьорка от клипа "Невидим" - Индира.
Пилотният сингъл от албума се превърна в тотален хит. Веднага след излизането си той се изкачи до челните позиции в класациите и вече 16 седмици е номер 1 в националната класация (NMC).

Можете да чуете песента "Невидим" тук
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас