"BOX" - стартира нова телевизия само за българска музика
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Четвъртък, 17 Февруари 2011 21:21
Музикална телевизия "BOX" събира повече от 15 български изпълнители на една сцена. Концертът ще се проведе на 21-ви февруари в "Sofia Live Club". Участие ще вземат Графа, Мария Илиева, Орлин, Криста, Любо, Буба, Весела Бонева, Мона, Мариана Попова, АV, Young BB Young, Калин Вельов, Маги Джанаварова, Touch Down, Billy The Kid, B.o.y.a.n. и Knas. Всички музиканти ще се обединят под мотото на събитието "Аз обичам българска музика!", за да покажат своята подкрепа на официалното откриване на единствената телевизия за българска поп, рок и R&B музика в страната - "BOX".
Концертът ще започне със светлинно шоу и ще завърши със специална изненада, която на този етап организаторите предпочита да запазят в тайна. Част от изпълнителите ще представят за първи път нови парчета от музикалния си репертоар, а танцьорите от балет "Нова" ще разчупят атмосферата с нестандартни хореографии. Очаква се на събитието да присъстват дизайнери, актьори, композитори, медийни лица, модели, изпълнители от старата музикална школа.

Музикалното събитие няма да бъде отворено за широката публика. За да поправи тези несправедливост, телевизия "BOX" предоставя шанса на 10 почитатели на българската музика да спечелят по 2 покани за концерта. Как? Като влезнат в страницата на телевизията във Faceboook: BOX TV - the music of Bulgaria и напишат кратък отговор на върпоса - "Защо обичам българска музика?". Спечелилите ще бъдат обявени на 19 февруари. Критерии за избор са креативността и оригиналността на получените отговори.

С тази инициатива "BOX" иска да докаже, че любовта към хубавата българска музика никога не е угасвала. Талантливи български изпълнители винаги е имало и ще продължава да има. Поради тази причина телевизията е дала обещание да бъде отражение на музикалния живот в България. Тя ще излъчва 24 часа в денонощието единствено и само българска музика. Програмата ще включва разнообразни предавания за различните стилове музика, класации и коцерти на живо. Всичко това с цел любовта към българската музика да се запази.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас