"Писък" идва с четвърта част
      facebook 
Стоп кадър
Петък, 25 Февруари 2011 17:00
В четвъртата част на "Писък" ще видим оцелялата Сидни Прескът (Нийв Кембъл) след десет години от нападенията на психопата с маската. Тя вече е успешен писател, автор на книга, описваща живота й. Издателите й настояват да посети родния си град в рамките на турнето за популяризиране на романа "Out of the Darkness". Когато Сидни се завръща у дома в Уудсбъро, отново се среща с Шериф Дюи (Дейвид Аркет) и Гейл (Къртни Кокс), които вече са женени и имат 10 годишна дъщеря. В градчето живеят и братовчедката на Сидни Джил (Ема Робъртс) с майка си Кейт. За нещастие появата на Сидни провокира и завръщането на психопата с маската, поставяйки в опасност не само нея, но и всички нейни приятели и близки, както и целия град.
Продуцентите "Weinstein" отново залагат на звездите от поредицата, но обновяват екипа и с нови, млади таланти. Участието на Дейвид Аркет, Нийв Кембъл и Кортни Кокс определено носи емоцията на поредицата и съблазнява по-зрелите зрители, фенове на филма. Сред младите таланти са Ема Робъртс, Кристен Бел, Адам Броуди, Хейдън Пенитиер, Антъни Андерсън, Рори Кълкин и др.

ПИСЪК 4


Режисьорът Уес Крейвън привлича и един от най-добрите си приятели Кевин Уилямсън, който е сценарист и на последния му хит "Изкормвачът". Той създава поредица от ужасяващи ситуации, в които се включват нови персонажи. Едно поколение по-късно играта е позната, но с нови правила.

Първият филм "Писък" излиза на екран по Коледа през 1996 г. и печели 6.4 милиона долара само за премиерния си уикенд. От уста на уста мълвата за филма го превръща в явление и по света продукцията печели 103 милиона долара.

Премиерата на лентата "Писък" 4 в България и по света е на 15 април 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас