"Първичен код" - едно пътуване във времето и пространството
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 21 Март 2011 18:25
Капитан Колтър Стивънс (Джейк Гиленхал) се събужда една сутрин във влак, без да има идея как въобще се е озовал там. Изненадващо той вижда в огледалото на банята не себе си, а друг образ и открива в джоба си чужди лични документи - на учителя Шон Фентрес.
Оказва се, че капитан Колтър е включен в строго секретна мисия. Тя има за цел да спре терорист, който възнамерява да взриви влака, а по-късно планира да убие хиляди хора в сърцето на Чикаго. Секретната компютърна програма, наречена "Първичен код", позволява на Колтър да съществува под формата на различни личности (своята и тази на Фентрес) в две паралелни реалности. Той постоянно се завръща във влака, за да открие терориста, и всеки път има точно осем минути, за да разплете случая.
Режисьор на "Първичен код" е синът на Дейвид Бауи - Дънкан Джоунс ("Луна" (Moon)). Сценарият е дело на Бен Рипли (Видове 3).

ПЪРВИЧЕН КОД
Премиера - 8-ми април 2011 г.

В ролите: Джейк Гиленхал, Мишел Монаган, Вера Фарминга, Мишел Монаган и Джефри Райт. Продуценти са Марк Морган ("Здрач"), Филипе Руслет и Джордан Уин.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас