София Филм Фест - извънредни прожекции
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 21 Март 2011 20:23
За всички киномани, пропуснали прожекции на някои важни филми в официалната програма на 15-ия София Филм Фест, са предвидени специални дни в Дом на киното.
Дебютът на Драгомир Шолев "Подслон", получил три награди на София Филм Фест 2011 - за най-добър филм (за първи път в състезателната история на фестивала български филм получава тази награда), наградата "Кодак" за най-добър български игрален филм и отличие на публиката, ще се срещне отново със зрителите, които не успяха да го видят на единствената фестивална прожекция.
Прожекцията е предвидена за петък (24 март), 20:30 ч.

Документалният филм на Стефан Вълдобрев "Манчестър Юнайтед от Свищов" е поредната лента с емблемата на неформалния лейбъл за разпространение на българско неигрално кино buldoc, който отстоява независимото, оригинално, провокативно и артистично кино (www.buldoc.net).
Денят, в който може да го видите отново, е вторник (22 март), 19:00 ч.

Новият късометражен филм на Надежда Косева "Втори дубъл" имаше своята премиера в рамките на София Филм Фест 2011. Филмът беше показан в програмите "ОК Shorts" в програмите на специалните фестивални издания в Пловдив, Бургас и Варна. Следващата му среща със зрителите в София е на 23 март (сряда), 20:00 ч.

Документалната творба на Марко де Агилар "Фламенко: Пътеки на душата" беше специален филм-изненада в програмата на 15-ия София Филм Фест. Новата специална и извънредна среща с документалния филм, посветен на страстта, облечена в музика и танц, е предвидена за четвъртък (24 март), 18:45.

Филмът, с който беше закрита официалната програма на тазгодишния СФФ, ще има още една среща с публиката - "Краят" на Алексей Учител, е включен в специалните прожекции в Дом на киното на 23 март (сряда), 20:45 ч.

"Донякъде нежен" на норвежкия режисьор Ханс Петер Моланд, който беше показан в програмата "Киното днес - Големите майстори", ще има още една прожекция за киномани - на 22 март (вторник) от 20:30 ч.

Творбата на Катрин Корсини "Напускам те", включена в тазгодишния "Фокус Франция", ще срещне отново публиката с Кристин Скот Томас и Серхи Лопес на 23 март (сряда) от 18:30 ч.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас