"Цвят за двама" - изложба на студенти от ВТУ, Факултет по изобразителни изкуства
      facebook 
Събития - Изложби
Сряда, 30 Март 2011 15:19
На 21 април от 17:00 ч. в Градската художествена галерия в Исперих ще бъде открита изложбата "Цвят за двама" на студенти от Великотърновски университет, Факултет по изобразителни изкуства.
Участниците в събитието са Виктория Георгиева (студент 2-ри курс), Николай Божинов (магистратура), Георги Деков (бакалавър), Сонер Зелкиф (бакалавър). На изложбата ще могат да се видят живописни платна, рисунка, графика, малка пластика. Малко преди официалното откриване студентите ще направят демонстрация за деца, които обичат да рисуват. Идеята на авторите е да запознаят малките с маслената живопис, керамиката и различни техники.
"В името на изложбата "Цвят за двама" се съдържа закачката с фразата "Свят за двама". Мотото ни е за повече цвят, за повече красота в нашия свят", споделят четиримата художници.

ЦВЯТ ЗА ДВАМА - ИЗЛОЖБА ЖИВОПИС, ПЛАСТИКА, РИСУНКА

на
Виктория Георгиева, Николай Божинов, Георги Деков, Сонер Зелкиф

Градска художествена галерия в Исперих, ул. "Цар Освободител" 6. На 21 април (13:30 до 16:30) ще се проведе демонстрация с деца, от 17:00 ще се състои официалното откриване на събитието. Изложбата ще продължи до 10 май 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

Етикети: Изложби Събития
 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас