"Наслади се на мига" от Нора Робъртс
      facebook 
Събития - Литература
Вторник, 12 Април 2011 15:04
Нора Робъртс се наложи като една от най-продаваните и обичани писателка сред почитателите на романи, съчетаващи горещи страсти с напрегнато и динамично действие. Книгите й пленяват читателите и с майсторски изградените персонажи. Героите оживяват пред нас с чисто човешките си потребности и стремежи. Те се влюбват, страдат, борят се с житейските несгоди, преследват мечтите си, претърпяват неуспехи, постигат целите си. Милиони читатели по света заживяват със съдбите им, откривайки поне малка частица от тях в себе си.
"Сватбена агенция" е една от най-успешните тетралогии на Нора Робъртс. Първият роман, "Видение в бяло", ни срещна с темпераментната Мак, която има объркан личен живот, но неочаквано намира любовта в лицето на учител от местната гимназия. "Легло от рози" е втората история за любов и страст, в която Нора Робъртс разкрива романтичните преживявания на Ема и магическата й среща с голямата любов.

Сега авторка представя "Наслади се на мига" - третата книга от "Сватбена агенция".

Лоръл, Ема, Мак и Паркър от малки мечтаят за идеалната сватба. Години по-късно четирите създават преуспяващата сватбена агенция "Обети", която превръща мечтите им в реалност. Всяка от тях има своя дял в организацията на грандиозното събитие, което бележи началото на съвместния път на двама влюбени.
Лоръл е практична, не особено претенциозна и здраво стъпила на земята. Тя е отговорна за приготвянето на изкусителни сладки вълшебства, а нетрадиционните сватбени торти са нейна запазена марка. Работата й носи усещане за удовлетворение, уют и пълноценен живот.
Колкото до любовта - Лоръл вярва в нея, поне на теория. Тя дори знае как точно изглежда идеалният мъж - красив, умен, щедър, покровителствен и за съжаление, далеч над нейното ниво. Лоръл е влюбена в по-големия брат на Паркър - Дилейни Браун, адвокат и възпитаник на престижен университет от Бръшляновата лига. Тя е убедена, че Дел я възприема като по-малка сестра и че дори и не подозира за чувствата й. Когато обаче двамата се отдават на гореща, страстна целувка, на Лоръл й се налага да отхвърли съмненията, за да се наслади на красивия миг и да даде шанс на връзката им.

"Наслади се на мига" излиза на бъларски под знака на ИК "Хермес". Очаквайте книгата на 15.04.2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас