Новият български филм "Подслон" тръгва по кината от 10 юни
      facebook 
Стоп кадър
Петък, 27 Май 2011 01:12
Новият български филм "Подслон" на Драгомир Шолев постигна огромен успех още преди да се появи масово по киноекраните. Той завоюва едни от най-ценните призове на връчването на Наградите на българската филмова академия - за "филм на 2010 година", за "режисьор на игрален филм", за "филмов монтаж и за филмова сценография". Тази поредица от отличия не е първата за Драго Шолев. "Подслон" бе представен и на немалко фестивали през изминалата и тази година, включително в чужбина. Филмът има отличия от "Златна роза", София Филм фест, МФФ Братислава, Международен Фестивал на филми от Югоизточна Европа, Лос Анджелис, Международен филмов фестивал в Кипър - "Cyprus Film Days".

Съвсем скоро и масовата българска публика ще има възможност да се запознае с историята на "Подслон". Филмът излиза на екран по кината на 10 юни.


ПОДСЛОН


"Подслон" не е поредната драма за семейните взаимоотношения и разминаване в разбиранията на различните поколения. Напротив - тези проблеми са показани по забавен начин и с тънък черен хумор. Историята е за едно малко момче, което след като липсва два дни от дома си, се прибира в компанията на... пънкари. За ужас на своите родители!

Информацията е предоставена със съдействието на А Плюс Синема.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас