"Фрактура" отбелязва 13 години в тв ефира
      facebook 
Музика
Понеделник, 20 Юни 2011 13:54
Най-старото предаване за рок и метъл музика "Фрактура" навършва 13 години в тв ефира. Неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи подобаващо годишнината с едно специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 26-ти срещу 27-ми юни (неделя), в ефира на телевизия "Диема" ще стартира празничното издание "13 години Фрактура". В продължение на два часа ще видим най-доброто от шоуто за тези години. Акцентът ще бъде сложен върху кратки забавни откъси от интервюта с Metallica, Soulfly, Tarja Turunen, Scorpions, Cradle Оf Filth, Whitesnake, Amorphis, Kreator, Sodom, Hypocrisy, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, W.A.S.P. и много други.
"13 години са сериозно постижение за телевизионно предaване и искрено се радвам, че толкова дълго време "Фрактура" продължава да съществува. Благодарен съм на зрителите, на колегите с които съм работил през годините, и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и предаването ми", коментира Васко Катинчаров.
"Фрактура" винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Предаването се излъчва всяка неделя от 24:00 часа, а пълното му повторение е всеки петък от 00:30 ч.


Началото на предаването е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 г. Дълги години то се излъчва по ММ, но след като каналът е закрит, се мести в "Диема". Това е и най-старото специализирано рок предаване в ефира. За период от 676 предавания, зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

Етикети: Събития Музика
 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас