Премиера на комедията "Кинти в небето"
      facebook 
Стоп кадър
Петък, 21 Октомври 2011 16:11
Бен Стилър и Еди Мърфи повеждат звездния актьорски състав в "Кинти в небето", комедия за служители, решени да си отмъстят на измамник от Уол Стрийт, който ги е изиграл. След като персоналът в луксозна сграда в Сентрал Парк открива, че милиардерът от последния етаж е откраднал пенсиите им, те замислят идеалното отмъщение - обир, чрез който ще си върнат загубеното.
Роденият в Куинс Джош Ковакс (Стилър) е управител на една от най-луксозните и добре охраняеми сгради в Ню Йорк повече от десетилетие. Нищо не убягва от зоркия му поглед. В най-тузарския апартамент на последния етаж в сградата на Джош титанът от Уол Стрийт Артър Шоу (Алън Алда) е под домашен арест, след като е заловен да краде два милиарда от инвеститорите си. Кои са най-силно засегнати от измамата му? Служителите в сградата, чиито пенсии му е било възложено да управлява.
Само дни преди Артър да се измъкне безнаказано със съвършеното престъпление, екипът на Джош се обръща към измамника на дребно Слайд (Еди Мърфи) с молба да планира почти невъзможното... кражбата на онова, което са уверени, че е скрито в охраняемия апартамент на Артър. Макар и аматьори, новоизлюпените крадци познават сградата по-добре от всеки друг. Оказва се, че с години са оглеждали мястото като опитни обирджии - просто не са го знаели.

В ролите: Бен Стилър, Еди Мърфи, Матю Бродерик, Теа Леони, Габури Сидибе, Кейси Афлек, Стивън Хендерсън, Джуд Хирш, Майкъл Пеня и Алъм Алда
режисьор: Брет Ратнър;
сценаристи: Адам Купър и Бил Колидж, Ръсел Гевирц, Роусън Маршал Търбър, Тед Грифин, Лесли Диксън, Ноа Баумбах, Джеф Нейтънсън;
продуценти: Браян Грейзър, Еди Мърфи;
изпълнителни продуценти: Ким Рот, Карън Киела Шъруд, Бил Караро

Официалната премиера в България е на 4 ноември 2011 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас