Хелоуин в Cinema City
      facebook 
Събития - Стоп кадър
Петък, 21 Октомври 2011 16:28
За четвърта поредна година Сinema City организира киномаратон със страховити филми за нощта на Хелоуин. Понеделник, 31 октомври, Сinema City ще празнува със специална програма от 6 страшни филма, която ще започне в 21:00ч. и ще завърши след полунощ. Комбинирани две заглавия по избор ще бъдат на цената на един билет.
Програмата включва "Стръв 3D", "Нещото", "Последен изход 5" 3D, "Нощта на ужасите" 3D, "Писък 4", "Къщата на сенките".
За първа година Сinema City включва и следобеден детски маратон. Малките ще могат да гледат също два детски филма на цената на един билет. Изборът на филми е богат - "Шрек 4" 3D, "Алиса в страната на чудесата" 3D, "Колите 2" 3D, "Деца шпиони: Краят на времето" 3D, "Смърфовете" 3D, "Кунг Фу Панда 2" 3D.
Специалната Хелоуин програма ще се допълва от ефектна декорация и сладки удоволствия. Страховити и шеговити изненади очакват всички любители на забавленията във фоайето на Cinema City още от 15:00ч, където всички с билети от специалната програма ще могат да се снимат с маскарадни костюми и аксесоари. Снимките ще могат да се и вземат на място, веднага от HP. За да бъде празникът пълен, организаторите приканват зрителите да се поровят в гардероба за някой тематичен аксесоар, а защо не и пълна дегизировка. Гримьорите на Manhattanаn ще добавят акцент или пък ще ви променят до неузнаваемост.
Паркингът ще бъде безплатен за посетителите на маратона и след стандартните четири часа. Събитието се провежда във всички градове на кино веригата - София, Пловдив, Стара Загора и Русе.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас