"50/50" с премиера на 6-и януари 2012 г.
      facebook 
Стоп кадър
Сряда, 14 Декември 2011 16:43
Млад мъж превръща опасна болест в уникална възможност да изживее живота 50/50. Това е забавна, трогателна и оригинална история за приятелството, любовта и оцеляването, където главните роли се изпълняват от Джоузеф Гордън -Левит и Сет Роугън.
Адам Лърнър (Джоузеф Гордън -Левит) има прекрасен живот - талантлива и сексапилна приятелка художничка и страхотна работа в Националното обществено радио. На 27 години изглежда, че има всичко. Но когато Адам открива, че страда от рядка и евентуално смъртоносна форма на рак, животът му се превръща в хаос. Писателят Уил Райзър също е водил своя лична битка с рака и се вдъхновява да напише оригинален сценарий, отразяващ сблъсъка на комизма и страданието, който отвежда съвършено неподготвения герой на необичайно и често смехотворно пътуване.
Когато светът му започва да се променя по всякакъв начин, Адам е изправен пред добронамерените, но натрапчиви опити на приятелите и близките си да облекчат нещата за него. Най-добрият му приятел Кайл (Сет Роугън) използва състоянието на Адам, за да предизвика съчувствие в момичетата и да му осигури секс. Властната му майка (Анджелика Хюстън) вече не вижда него, а само собствените си страхове. Иначе вечно заетата му приятелка Рейчъл (Брайс Далас Хауърд) се опитва да се откъсне от все по-натоварения си социален живот, а Катрин (Ана Кендрик), неопитният терапевт, който му е назначен, се бори да удовлетвори потребностите на едва третия си клиент в този неочаквано забавен филм, който ни припомня, че понякога смехът е най-доброто лекарство.

50/50

Премиерна дата: 6 януари 2012 г.

Участват: Джоузеф Гордън-Левит ("Генезис", "500 мига от любовта"), Сет Роугън  ("Позабременяла", "Ананас Експрес"), номинираната за "Оскар" и "Златен глобус" Ана Кендрик ("Високо в небето", "Здрач"), Брайс Далас Хауърд ("Здрач 3: Затъмнение", "Супермен 3") и носителката на "Оскар" Анджелика Хюстън ("Честта на фамилията Прици", "Кланът Тененбаум")
Режисьор: Джонатан Ливайн ("Щуро")
Сценарист: Уил Райзър ("Шоуто на Али Джи")
Оператор: Тери Стейси ("Скъпи Джон")
Продуценти: Сет Роугън, Еван Голдбърг ("Ананас Експрес") и Бен Карлин
Изпълнителни продуценти: Нейтън Кахейн ("Джуно", "Не може да бъде") и Уил Райзър
Оригинална музика: носителят на "Оскар" Майкъл Гиачино ("Високо")
Монтажист на лентата е Зени Бейкър ("Следи и докладвай"). Художник на продукцията е Ани Спиц ("Сайръс"). Художник по костмите е Карла Хетланд ("Ефектът на пеперудата").
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас