Kласическата анимация "Красавицата и звярът" в 3D вариант
      facebook 
Стоп кадър
Събота, 21 Януари 2012 15:15
На 2-ри март на голям екран в България ще се състои премиерата на 3D версията на класическата анимация "Красавицата и звярът".
Вълшебната приказка разказва за фантастичното пътешествие на Бел (с гласа на Пейдж О’Хара), умна и красива девойка, държана в плен от ужасяващ звяр (с гласа на Роби Бенсън) в замъка му. Въпреки опасността, в която се намира, Бел се сприятелява с омагьосания инвентар на замъка - в това число чайник, свещник и настолен часовник - и постепенно започва да вижда зад външността на Звяра сърцето и душата на принц.
Три години след дебюта на лентата през 1991 г., "Красавицата и звярът" се трансформира в мюзикъл, поставен за първи път на Бродуей. Премиерата е в "Палъс Тиътър" в Ню Йорк и за периода между 1994 г. и 2007 г. има 5 464 представления, с което става осмата постановка, играна най-дълго време. Мюзикълът е поставян в още 13 страни и 115 града, и продължава да очарова зрителите по цял свят.
Заедно с вълшебната история за Бел и Звярът, от Disney разкриват какво се случва и с една друга, любима на зрителите, анимационна двойка - Рапунцел и Разбойникът. В късометражната лента "Рапунцел и разбойникът завинаги", която може да се види на голям екран само с "Красавицата и звярът" 3D, двамата влюбени се изправят пред олтара в присъствието на най-важните за тях хора и… животни. Вълнението от церемонията, обхванало верния другар на Рапунцел хамелеона Паскал и коня-полицай, предизвиква непредвидени и забавни събития.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас