Три дни рок музика и DJ ритъм на първото издание на София Интро! Фестивал
      facebook 
Музика
Понеделник, 05 Март 2012 15:22
Първото издание на София Интро! Фестивал ще се проведе от 10-ти до 12-ти май в парка на Летище София (в близост до Терминал 2).
На фестивалната площ ще бъдат разположени две напълно различни като музикален стил сцени - рок сцена и DJ сцена, на които ще се изявят Sunrise Avenue (Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия), Quick and Dirty(Швеция),  Monarken (Швейцария)и много други.
България ще бъде представена от бандите My Disorder, Jerihon, Maze, Shum, Yuvigi, Q-Check, Doctor’s Gogo band, и много други. На DJ пулта ще застанат познатите United Colors of Music DJ Dr. Feelgroove, MOEV и Deep Laid, GOSH,  DJ Malkavian feat DJ FANatic и др. Предстои обявяването на още артисти, които ще вземат участие в събитието.
Фестивалният парк ще работи за посетители от 14:00 до 6:00 през трите музикални дни. Официалното откриване ще бъде в 18:00 часа на 10-ти май. Афтърпартитата след всеки фестивален ден ще бъдат в клуб RockIT.
Цената на еднодневния билет е 50 лв, а цената на тридневния билет за фестивала е 120 лв.
В основата на събитието е заложена идеята, че музиката е универсалното послание за един по-добър свят. София Интро! Фестивал има задачата да развие максимално тази концепция. ИНТРО!Фестивалът е първият фестивал на територията на България, който е с благотворителна насоченост и ще подпомага дейността на I Can Too, Sofia Animal Rescue и други хуманитарни организации. От цената на всеки един закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации.
Билети ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас