Австралийската глем рок банда Doomfoxx с изява в клуб "3 Уши"
      facebook 
Музика
Сряда, 09 Май 2012 20:29
Австралийската глем рок банда Doomfoxx ще гостува у нас с няколко клубни гига в средата на май. Това е поредната подгряваща инициатива на предстоящото през есента издание на София Интро!Фест. Дебютиращата у нас банда първо ще бъде в столичния клуб "3 Уши" (на 12.05.). По време на участията от сцената ще се леят твърди рок бийтове и текстове за секс, наркотици и рокендрол, "гарнирани" с дрезгавия "уиски" глас на Стюарт Маккий (Stuart McKie) и атрактивната глем визия на музикантите.
Doomfoxx са австралийска банда от Сидни. Базират се на хард рок звученето, като критиката ги сравнява с бандата AC/DC от времето на Бон Скот и групите Guns N’Roses и Rose Tattoo.
София Интро!Фестивал ще бъде разположен на две напълно различни като музикален стил сцени - Рок сцена и DJ сцена. Освен много музика се очакат и куп допълнителни атракции, които да направят фестивалния ден незабравим. Сред групите, които са планирани и се очаква потвърждение са Лорди (Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия) и много други. Преговаря се и с много български групи.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас