Футболистът Бавнотичков хванат в крачка с Акция Паричкова
      facebook 
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Понеделник, 03 Септември 2012 10:55
Футболистът Смотолет Бавнотичков, който тези дни се ожени за певицата Корделия Кокодинева, бе забелязан да интимничи със световно известната манекенка Акция Паричкова, демонстрираща леко наедряло коремче.
Въпросите, които интересуват всички и оказват съществено влияние върху техните почитатели и обществото, са: Ще се разведе ли Бавнотичков само след три дни брак с Кокодинева? И бременна ли е Акция Паричкова от него?
В любовната драма е замесен и четвърти човек. Според достоверни източници тайнствената страна в този така наречен четириъгълник е идентифицирана като г-н Заблуден Чичков, който според същите се опитва с всички средства да си върне бившата любима - певицата Кокодинева, защото само тя може да спаси компанията му, която би преминала в ръцете на чужд собственик, понеже настоящата госпожа Бавнотичкова е притежател на акции, които самият Чичков й прехвърлил преди време.
Според източниците, обаче, страната, която ще стане притежател на компанията и ще измести Чичков от главната му позиция, е в близки отношения с госпожица Паричкова. Тоест, дали това не е точно футболистът Смотолет Бавнотичков. Цял свят напрегнато очаква какво ще се случи в действителност, а същевременно всички компании за носни кърпички и тоалетна хартия отчитат невероятни продажби.
Всички тръпнем да разберем каква ще бъде развръзката.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас