Фотографът на Шиколета публикува първите й снимки от перона
      facebook 
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Сряда, 05 Септември 2012 18:36
Фотографът на съпругата на Двалеви Жожинов публикува в социалната мрежа първите снимки от новото й местожителство - на перона.
Достоверни източници разказват как под учудените вежди на посрещачи и изпращачи, които били на железопътната гара, Шиколета Жожинова на всеослушание обявила, че влакове от там вече няма да минават.
Тя коментирала още, че "от този момент Перона е място само за нея и Двалеви Жожинов", след това се закопчала с белезници за една от релсите, глътнала ключето, извикала своя личен фотограф, който по случайност бил до нея, нацупила устни и се приготвила за фотосесия.
От БДЖ междувременно се свързали с Шиколета като й обещали, че ако напусне доброволно новото си жилище и се махне от релсата, ще й отпуснат в продължение на една година билети до всички отдалечени и екзотични места, които си поиска. Точно по същото време, докато двете страни се договаряли, внезапно се чуло продължително изсвирване на локомотивна свирка. От БДЖ веднага оттеглили своята оферта, а фотографът на Шиколета се качил на площадката и зачакал да направи най-хубавата й и запомняща се снимка.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас