Блатка Джимитрова разкри истинската си същност
      facebook 
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Вторник, 11 Септември 2012 13:32
Блатка реши да зарадва феновете си с нещо нечувано и невиждано до този момент. Тя обяви своето решение пред насъбралото се множество репортери, които стояха пред спалнята й в очакване на сензация.
След дълго и изморително мислене какво ново да покаже от себе си, защото вече не се сеща какво, Блатка разкри, че има едно нещо, което никой не знае за нея. Джимитрова обяви, че ще покаже най-накрая истинската си същност, но понеже не е сигурна къде точно е скрита същата, тя се заема със задачата да я потърси като леко се разпори, за да погледне в себе си, защото не се сеща за друг начин. За да може да го направи качествено, тя ще тренира в продължение на седмица с множество риби, като ще се консултира и с някои от най-добрите готвачи в цяла България.
Ето какво сподели Блатка пред многобройните си фенове, седмица по-късно, малко преди да изчезне мистериозно в морето: "Хей, сладкиши, поздрави от морето! Дано да Ви се хареса моята истинска същност. Много дълго мислих, много надълбоко навлязох в себе си и чак сега открих защо не обичам да се обличам с дрехи. Това, което открих много ме изненада, а сега ще учуди и Вас. Аз съм риба. Сбогом завинаги, най-накрая съм щастлива. Няма да ме видите повече".
След тази новина, в знак на дълбока скръб от решението на Блатка, всички нейни фенове масово закриха профилите си във facebook, като преди това обявиха, че ако някой иска да ги открие първо да ги хване на въдицата.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас