Deep Zone ще снимат нов видеоклип в Румъния
      facebook 
Музика
Понеделник, 05 Ноември 2012 21:23
След успеха на песента "I Love My DJ", която се превърна в един от най-големите летни хитове в България и чужбина, Deep Zone официално потвърдиха предстоящото излизане на следващия си сингъл, озаглавен "Made For Loving You". Българската версия на песента ще се казва "Създадени eдин за друг" и вече над 100 000 души успяха да я чуят и аплодират по време на турнето "Coca Cola Happy Energy Tour".
През месец ноември групата заминава за Румъния за снимки на видеоклипа, който отново ще бъде дело на екипа реализирал видео продукциите на Inna, Akcent и други популярни изпълнители от семейството на музикалната компания Ротон, част от която са и Deep Zone.
Въпреки интернационалния си формат групата продължава да изпълнява съвременни версии на някои вечни БГ песни по време на участията си из страната.
Относно това те споделят: "Фактът, че работим с чужда музикална компания, която ни разпространява в цял свят, по никакъв начин няма да ни спре да правим участия и концерти в България. Предстоят ни клубни изяви и в други държави и ще се радваме, ако с музиката си успеем да допринесем за едно по-добро име на страната ни пред света."
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас