"Causa perduta" - новото видео на Графа
      facebook 
Музика
Понеделник, 03 Декември 2012 15:38
"Causa perduta" е новият сингъл на Графа. С него той разбива на пух и прах предположенията на мнозина, че ще заложи на следващ хит със звучене подобно на това на "Дим да ме няма". Единствената прилика между двете песни е, че Графа отново дава шанс на млад талант да участва в голям проект. Този път това е Jahmmi от HitShop и Roots Rocket.
Само след две седмици Графа ще отговори и на въпроса кога най-накрая феновете могат да си купят "Дим да ме няма" на диск. Отговорът идва с едноименната двойна колекция, която включва CD и DVD. Компактдискът съдържа освен "Дим да ме няма" и "Causa perduta", ремикси на най-популяните му хитове, които се радват на голям успех по време на клубните му участия. Видеодискът съдържа последните видеоклипове, откъси от концерти, филма "Невидим" и дълга версия на мейкинга на "Causa perduta". Двойният диск ще бъде представен на открита промоция в столичен клуб.

CAUSA PERDUTA
Режисьор на видеото е Васил Стефанов. Mузика, текст и аранжимент - Графа. Текст на английски - Jahmmi. Сценограф - Антония Попова, дизайнер - Марин Кирилов, оператор - Андрей Андреев.


снимка: Елица Димитрова, Монте Мюзик
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас