"Никутин" по "За вредата от тютюнопушенето" от А. П. Чехов - куклен спектакъл за възрастни
      facebook 
Театър
Вторник, 19 Февруари 2013 14:24
На 22-ри февруари от 19:30 ч. в "Ателие 313" можете да гледате "Никутин" по "За вредата от тютюнопушенето" от А. П. Чехов.
Главният герой Николай Никутин ще сподели и ще открие пред Вас всички свои забавни страни.
Той ще ви излъже и ще бъде искрен, ще обича и ще мрази, ще вземе важни решения за живота си, ще поизпита търпението ви, ще пее, ще танцува, ще ни запознае с единствените си приятели, ще опита напразно да ви говори против една от малкото си останали радости - тютюнопушенето, ще ни накара да се замислим, да се смеем. Представление, подходящо за всякаква публика, която би възприела славянската душа в нейната жестока и забавна страна.
Унижаван, травматизиран и тероризиран от жена си, Николай Никутин излиза пред публиката, за да проведе конференция против тютюнопушенето, но вместо това предприема едночасова психотерапия, в която отчаяно се бори за достойнство, за приятели, за разбиране и любов. Мечтае за промяна, мечтае да е млад, да започне всичко отначало. Конференцията става повод за отчаяно себеосъзнаване, в което той комично и трогателно се разголва с всички свои слабости, копнежи и страсти, погледнати с дистанцията на иронията, със свежестта на кукления гег - едно наивно откровение, в което Никутин се наказва, самосъжалява, терзае, флиртува, ревнува, плаче и се смее, пее и танцува.

НИКУТИН - моноспектакъл на Милена Миланова


Спектакълът е носител на множество награди. Представян е в театри в Париж, Тулон, Виена, Мадрид и др. Участва във фестивала FRINGE 2012, Единбург, Великобритания.

Вход: 8 лева

"Ателие 313", кв. "Красна поляна", ул. "В. Д. Стоянов", до бл. 7.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас