Незабравими мигове за всички малчугани с „Привет, магьосници и сбогом“ в „Towers Gallery“
      facebook 
Театър
Петък, 31 Май 2013 12:37
След цял сезон забава и веселие в рамките на напълно безплатните „Забавни Арт Недели“, организирани от Арт Рентал, тази неделя (2 юни) малчуганите ще могат де се насладят на последното детско представление за сезона.
Както обикновено, шоуто започва в 11:00 ч. в „Towers Gallery“ на втори етаж в Софарма Шопинг Център. Заглавието „Привет, магьосници и сбогом“ е по приказки на Пиер Грипари. Режисьор е Ваня Иванова, музика - Методи Иванов, а сценографията е дело на Свила Величкова. Участват Симона Нанова и Томас Имов.

На приказно добрата улица „Брока“, някъде в Париж, изведнъж пристига злото в образа на Магьосницата. Жертва на нейната злина се оказва малкият Башир…

Историята е представена с много хумор, по забавен и пълен с изненади начин.

Спектакълът печели награди на международните фестивали „Златен делфин“, Варна - 93, Загреб - 94, Марибор - 94, Саарбрюкен - 95 и „Бурборак“ - 97, Сливен - 98. 

И този път забавлението не свършва с края на постановката, а следва детската работилничка с художничката Дани Годинова. За всички деца ще има картинки за оцветяване и различни материали за изработването на весела и забавна играчка.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас