„Българска динамична йога“ от Дамян Глуховски
      facebook 
Литература
Понеделник, 24 Юни 2013 12:00
Знаете ли, че човек притежава генетични заложби за живот от 120 до 180, че дори и повече години? Не използваме тези възможности, защото не живеем разумно и мъдро, в съзвучие с природните закони, които управляват Вселената. Дамян Глуховски, автор на наскоро излязлата от печат книга „Българска динамична йога“, повече от две десетилетия работи упорито със своето тяло и психика, а резултатите са наистина поразителни - оздравяване от дузина болести, перфектни резултати от клиничните лабораторни изследвания на кръвта, върхови световни спортни постижения, които подобрява с всяка изминала година... Накратко казано: завръщане към годините на младостта, въпреки седемдесетте му години!

Всичко това Глуховски постига с невероятно трудолюбие, силна воля и желание за щастлив и пълноценен живот; с непоклатимата си вяра както в доброто начало на света и в силата, която управлява Вселената, така и в безкрайните и неизчерпаеми възможности на човешкото тяло и дух. На основата на натрупания опит от упоритите и революционни тренировки Глуховски създава комплекс от дихателни упражнения в изцяло новия си метод, дал името и на книгата „Българска динамична йога“. Този „гимнастически маратон“ е за профилактика и лечение на десетки най-разпространени заболявания; за добра кондиция и усилване на съпротивителните сили на организма при успешното справяне с безсънието, безпокойството, страха и стреса, а и за укрепване на психическото здраве на човека.

Чрез „Българска динамична йога“ Глуховски добавя трето заглавие към поредицата си, озаглавена „Път към съвършенството”, която включва също „Духът на истината“ и „Гимнастика за ума“.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас