Aларма Пънк Джаз No10 и Чешки център представят Саймън Кемпстън & Ambient Folklore
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Вторник, 01 Октомври 2013 15:34
На 3-ти октомври в Чешки център ще можете да чуете концерт на Саймън Кемпстън (Шотландия) и Ambient Folklore. Събитието се провежда в рамките на десетото юбилейно издание на Alarma Punk Jazz.
Саймън Кемпстън е един от водещите млади шотландски автори и изпълнители. Стилът му носи препратки както към класическата китара, така и към блус, фолк и блуграс. Музиката и текстовете му са вдъхновени от традиционната музика на Шотландия, но също така носят влиянията на пътуванията му из Източна и централна Европа.

Ambient Folklore започва своето начало през 2012 г. Негови създатели са Петър Делчев (Исихия, Кайно Йесно Слонце) и Евгени Чакалов (Ериней). От 2013 г. към тях се присъединява Таня Йосифова (Исихия, Davvid Project). С влияния от средновековна и барокова музика, както и български фолклор, Ambient Folklore изпълняват авторски пиеси, които отразяват творческите търсения на различните членове на групата.

03.10., 21:00ч., Лилав салон на ЧЦ (Билети: 8 лв. на място в деня на концерта, 7 лв. на предварителна продажба в Tixgate, Eventim, TicketPlus и „Дюкян Меломан“ и на касите на EasyPay в цялата страна.)
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас