Театър „Българска армия“ с билети на половин цена в Европейска нощ на театрите
      facebook 
Театър
Четвъртък, 07 Ноември 2013 14:26
Театър „Българска армия“ ще вземе участие в Европейската нощ на театрите, която ще бъде отбелязана на 16-ти ноември. Събитието ще се проведе за пета поредна година, а театралите в България ще се присъединят за първи път към колегите си от Хърватска, Словакия, Босна, Херцеговина, Черна гора, Словения, Сърбия, Австрия, Унгария, Чехия и Белгия.
Театър „Българска армия“ ще се включи в събитието с „Колко е важно да бъдеш сериозен“ и билети на половин цена.
Прекрасната комедия на Оскар Уайлд е превърната от проф. Красимир Спасов в емблематичен за театър „Българска армия“ спектакъл, който ще очаква почитателите на Мелпомена в нощта на 16-ти ноември.
С много чувство за хумор, финес, изобретателност и настроение Анастасия Ингилизова и Иван Ласкин, Антоанета Добрева - Нети и Тигран Торосян, Пламена Гетова и Георги Къркеланов, Мимоза Базова и Веселин Ранков ще поведат зрителите в света на изтънченото общество.
Изгубено дете. Неблагопристойно забравено на гарата дете. Объркани пътни чанти. Отнесена гувернантка. Млади мъже, които на шега променят имената си и несериозно се влюбват сериозно. Любима „повереница“ и любима „братовчедка“, които на шега се превръщат в сериозно любещи любими.
Присъединете се към забавната и вълнуваща криеница, в която актьорите на театър „Българска армия“ ще преследват любовта в комедията „Колко е важно да бъдеш сериозен“.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас