Киану Рийвс се завръща на екран в 3D екшън-приключението „47 ронини“
      facebook 
Стоп кадър
Сряда, 20 Ноември 2013 15:15
Киану Рийвс се завръща на филмовия небосклон в 3D екшън-приключението „47 ронини“, в което изпълнява главната роля. Това е втората продукция с източна тематика, в която канадската знаменитост се включва, след като по-рано тази година направи режисьорския си дебют с лентата „Тай-чи майстор“.
Карл Ринч, който за първи път поема режисурата на пълнометражно заглавие, коментира: „От самото начало знаехме, че темите за отмъщението, предаността, решимостта са универсални.“ Режисьорът споделя, че започва работа по филма преди две години заедно с Киану Рийвс и двамата обмислят как да представят възможно най-справедливо популярната японска история на голям екран.


„47 ронини“ пресъздава реални събития от историята на Япония през периода Едо. Въпреки че действието от филма се развива във фантастичен свят, където се вихрят митични чудовища и чудати създания, екипът на продукцията се опитва да се придържа към традициите на Япония. „За мен беше интересно как една японска тема ще намери място в американски филм“, коментира „лошият“ герой във филма Таданобу Асано, който зрителите видяха съвсем скоро в „Тор: Светът на мрака“. Редом до него на голям екран в „47 ронини“ застават актьорите Хироюки Санада („Върколакът“) и Ринко Кикучи („Огненият пръстен“).
Приключенският 3D екшън разказва историята на няколко безстрашни ронини (самураи, останали без господар), които дръзват да се опълчат срещу безбройна армия на злото, превзела земите и народа им. В неравната битка те ще намерят своя водач в лицето на прокудения мелез Кай (Киану Рийвс) и ще премерят сили с воини, въоръжени с необяснима магия.
„47 ронини в Токио“ идва на 3D в кината у нас на 27-ми декември 2013 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас