Премиера на „Замръзналото кралство“
      facebook 
Събития - Стоп кадър
Четвъртък, 21 Ноември 2013 17:33
Кинотеатър „Ел Капитан“ посрещна с непривична обстановка екипа на анимацията „Замръзнало кралство“, който се събра, за да отбележи световната премиера на филма в Холивуд. Кристен Бел („Вероника Марс“) и Джош Гад („Любовта е опиат“), придружени от останалите членове на актьорския състав, озвучил на английски език колоритните герои в анимацията, нарушиха традицията и вместо по червен килим, минаха по снежнобяла пътечка.
„Замръзналото кралство“ ще пренесе зрителите в магичния свят на Арендел, където дръзката, импулсивна и непримирима Анна ще се превърне в главатар на най-забавната дружина на света. Триото, което става неизменна част от нейното пътешествие, включва говорещ снежен човек, елен със сърце на лабрадор и един не особено дружелюбен красавец. Заедно четиримата ще се натъкнат на хиляди вълшебства, ще срещнат от чудати по-чудати същества и може би ще разтопят едно ледено сърце.


Официалната българска премиера на анимационната комедия „Замръзналото кралство“ е на 29-ти ноември 2013 г. в кината на 3D и 2D.

На български „Замръзналото кралство“ също ще звучи с познати гласове. В ролята на Анна се превъплъщава певицата Весела Бонева. Красивата, но ледена Елза ще чуем с гласа на Надежда Панайотова, а ролята на Кристоф е поверена на Момчил Степанов, познат на зрителите от X-Factor.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас