Няколко избрани писма
      facebook 
Другите за нас
*****
Здравейтее! :))

Не Ви пиша за нещо съществено, просто държах да Ви поздравя за прекрасното списание! Съвсем случайно попаднах на него в Ректората на Великотърновския университет и го изчетох на един дъх, както се казва. А да поясня, че не съм много навътре в темите с изкуството, но наистина много ме грабна, адски интересни материали, нестандартни, увлекателно написани, премерени (нито много, нито малко)...супер, супер!
В уводните думи прочетох, че въпросният трети брой е първият, който се разпространява и във Велико Търново. Силно се надявам, че това ще продължи със следващите издания :) Което ме подсеща - има ли определена периодичност или следващият брой излиза, когато е готов?

Успехи, нестихваща мотивация и хубав ден Ви желая! :)))
Н. К.

*****
Здравей Надя!

Казвам се Виктория и съм психолог.
За мен всичко, което правиш в Светлосенки, е мисия, послание към всеки да бъде себе си - свободен, без предразсъдъци, истински.
Да се осмелява, да открива, да твори собственото си Аз чрез изкуството.
Всъщност, вярвам, че изкуството може да бъде алтернатива на самоотчуждението, форма на протест и градивна провокация.

Поздравявам те и ти благодаря!

*****
Здравейте!
Казвам се П. Т. и съм журналист. Поводът да Ви пиша е приятната изненада от „запознанството“ ми със списание „Светлосенки“. Очарована съм от смелостта днес някой да се заеме с подобна дейност и искрено Ви желая късмет, успех и растяща аудитория. За съжаление, на пазара у нас издания с такава насоченост почти изцяло липсват, най-често заради лесното и удобно обяснение, че няма търсене. Аз обаче не приемам това твърдение, дори напротив - сигурна съм, че има голям брой хора, които с удоволствие ще се запознат със страниците на Вашето издание.

Поздрави и успешна седмица!

*****
Уважаеми господа,
прочетох брой 1 на вашето списание и съм с отлични впечатления от неговото съдържание, ще ви бъда много благодарен, ако мога да получавам редовно същото списание, а и други ваши издания.

С уважение: Ч. Г.,  професор д-р на юридическите науки/за да запазим личния характер на кореспонденцията, упоменаваме само инициали/

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас