Чарлийз Терон в комедията „Който оцелее, ще разказва“ на Сет Макфарлан
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 03 Февруари 2014 19:51
След успешната лента „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан се завръща с комедията „Който оцелее, ще разказва“. Освен че се изявява като режисьор, продуцент и съсценарист на продукцията, той участва с пълнокръвен персонаж, образно представен в материалите към филма като „Черната овца“. В ролите се превъплъщават един куп известни актьори, сред които Чарлийз Терон и Аманда Сейфрид.
Историята в „Който оцелее, ще разказва“ се завърта около страхливия фермер Албърт (Сет Макфарлан), чиято капризна приятелка го изоставя заради друг мъж, след като той отказва да се включи в дуел. По това време в града пристига непозната красавица (Чарлийз Терон), която му помага да събере кураж и двамата се влюбват. Щом съпругът й - прочут разбойник - идва, за да потърси отмъщение, фермерът трябва да подложи току-що събрания си кураж на сериозно изпитание.
„Който оцелее, ще разказва“ събира зад камерата голяма част от екипа на „Приятелю, Тед“, в това число продуцентите Скот Стъбър и Джейсън Кларк, както и съсценаристите Уесли Уайлд и Алек Сълкин.

КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ РАЗКАЗВА

„Който оцелее, ще разказва“ идва в кината у нас на 6-ти юни 2014 г.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас