„Едгар Кейси: Множество животи. За кармата и прераждането“
      facebook 
Литература
Понеделник, 10 Февруари 2014 14:24
Kнигата на Джина Серминара разглежда най-големите загадки в живота: въпроса за произхода на човека, за прераждането и кармата, за душевното и телесното здраве, за вродените ни дарби и предначертанията на съдбата. Въз основа на записките на Едгар Кейси, авторката говори за физическа и психологическа карма. Според Кейси, тежките и особено вродените заболявания обикновено са кармично обусловени, но има начини, чрез които бихме могли значително да облекчим своето положение. Психологическата карма се изразява чрез темперамента, типа нервна система и душевното състояние на човека.
Особено интересни са идеите на Едгар Кейси за брака: за отношенията между съпрузите и брачните проблеми. Подробно са разгледани въпросите за изневярата, за раздялата и развода. Голямо внимание е отделено и на отношенията между родители и деца.    
Тъй като самата авторка e доктор по психология, тя живо се интересува от човешката психика. С конкретни примери от тълкуванията на Кейси тя описва как се формира характерът през отделните прераждания и какъв е произходът на душевните болести и психичните отклонения. Джина Серминара разглежда човешките преживявания през призмата на кармата и прераждането, като предлага доказателства, че всяка душа е преминала през множество животи.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОТ ТУК: ЕДГАР КЕЙСИ: МНОЖЕСТВО ЖИВОТИ. ЗА КАРМАТА И ПРЕРАЖДАНЕТО: ЛИНК

Едгар Кейси - „най-документираният медиум на всички времена“ и „мистикът на двадесети век“.

Едгар Кейси е помогнал на десетки хиляди хора да решат здравните си и житейски проблеми, но самият той е бил отричан, обвиняван в шарлатания и преследван.
Неговата дарба неимоверно усложнява живота му и няколко пъти му се налага да започва буквално от нулата. Непрекъснато трябва се бори с предразсъдъците на лекарската гилдия относно нестандартните си методи на лечение. Не по-лесно е и общуването му с обикновените хора, повечето ревностни християни, за които е трудно да приемат и асимилират неортодоксалните за западния свят идеи за карма и прераждане. Но тъй като методите му се оказват безпогрешни и резултатни хората накрая са принудени да признаят истинността на казаното и да преосмислят отношението си. Той излекува множество болни, чиито случаи традиционната медицина обявява като безнадеждни. Прави хиляди тълкувания на хора, които искат да открият призванието си, миналите си животи и кармичните си връзки, за да могат да правят по-мъдри избори и да живеят по-смислен и пълноценен живот. Благодарение на своята необикновена дарба, на невероятната си човечност и сила на духа, Едгар Кейси успява да промени светогледа на цяло едно поколение и да остави след себе си огромно количество информация, върху която да умуват и следващите поколения.

ОЩЕ КНИГИ ОТ ПОРЕДИЦАТА ЗА ТЪЛКУВАНИЯТА НА ЕДГАР КЕЙСИ:

Едгар Кейси: За Акашовите хроники - Кевин Тодеши

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОТ ТУК" ЕДГАР КЕЙСИ ЗА АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ: ЛИНК

Едгар Кейси: Как сами да проектираме бъдещето - Марк Търстън и Кристофър Фейзъл

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОТ ТУК: ЕДГАР КЕЙСИ: КАК САМИ ДА ПРОЕКТИРАМЕ БЪДЕЩЕТО: ЛИНК

Едгар Кейси: За израстването на душата - Кевин Тодеши

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОТ ТУК: ЕДГАР КЕЙСИ: ЗА ИЗРАСТВАНЕТО НА ДУШАТА: ЛИНК

Едгар Кейси: Можете да си спомните предишните си животи - Робърт К. Смит
Едгар Кейси: Да се свържем с висшето си Аз - Хенри Рийд
Едгар Кейси: Отговори на 10-те най-важни въпроса в живота - Джон Дж. Фулър
Едгар Кейси: Как да тълкуваме сънищата - Хармън Х. Броу
Едгар Кейси: За прераждането - Ноел Лангли
Едгар Кейси: Силата на цветовете, камъните и кристалите - Дан Кембъл
Едгар Кейси: За сродните души - Кевин Тодеши
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас